Se incarca...

FORMULAR DE RETUR

Procedura de retur:

 Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare in termen de 14 zile calendaristice de la primirea sa. Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de cumparator iar rambursarea contravalorii produsului se va face de catre vanzator in cel mult 14 de zile de la retur, intr-un numar de cont  furnizat de catre cumparator. 

  Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. OUG 34/2014 , in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in OUG 34/2014 

  Nu se vor returna produsele care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun OUG 34/2014 . Art. 16: Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

  Returul produsului se face de catre cumparator, pe cheltuiala acestuia, prin intermediul firmei de curierat rapid FAN COURIER (021-9336), la adresa :

SC TRIA ALFA DESIGN SRL

Bdul Basarabia nr. 250, camera 25, in incinta platformei Titan Pavilionul Tehnico Admnisitrativ Etaj 1

Bucuresti Sect. 3 , COD POSTAL 030352

 Completati formularul de mai jos si trimiteti-l catre noi. Va vom contacta in cel mai scurt timp.

Formular retur

IBAN - contul bancar in care se va face transferul sumei aferente produselor returnate


# Numar comanda sau numar factura Articol (nume si cod) Pret
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.