×
Info: Livrarea este gratuita la comenzi peste 300 LEI.
Card Cadou - 1000 RONCard Cadou - 1000 RON
Mutați mouse-ul peste imagine sau click pentru a mari
cod produs: card-cadou-1000
1.000,00 LEI
Pret
1.000,00 LEI
Note: You need to fill in your friend's address as the shipping address on checkout page. We will send this Gift Card to that address.
Cantitate

Detalii

Original Jewellery Producer

Esti in cautarea unui cadou pentru persoana draga? Comanda un card cadou Tria Alfa si ofera-i posibilitatea sa isi cumpere ceea ce isi doreste.


 

Utilizarea cardurilor-cadou TRIA ALFA se încadrează în următorii termeni și condiții: 

- Cardurile-cadou comandate in site-ul www.tria-alfa.ro vor fi livrate in format pdf, automat, prin mijloace electronice la adresa de e-mail pe care o specificați in comanda si in contul dvs de pe tria-alfa.ro;

Atunci când comandați trebuie să vă asigurați că ați introdus corect adresa de e-mail a destinatarului. Nu suntem raspunzatori dacă adresa este introdusă incorect și altcineva decât destinatarul utilizează cardul-cadou;

- Cardurile-cadou includ numere unice și modele configurabile;

- Cardurile-cadou se emit si se folosesc exclusiv pe site-ul www.tria-alfa.ro, ca plată integrală sau parțială a produselor de pe site. Un card-cadou nu poate fi folosit pentru a achiziționa inca un card-cadou. 

-Ofertele de pe site și promoțiile (inclusiv cadouri cu cumpărături și reduceri) nu se aplică la cumpărarea de vouchere cadou. Puteți verifica soldul cardului-cadou prin conectarea la contul dvs. (rețineți că acest lucru se aplică numai dacă vă înregistrați pentru un cont);

-Toate cardurile-cadou sunt datate și expiră la 365 zile de la data emiterii;

 - Cardurile-cadou nu pot fi schimbate in bani ci pot fi folosite doar pentru a achizitiona produse, si în aceeași monedă ca și cardul-cadou achizitionat; 

-În cazul în care produsele achiziționate online cu un card-cadou sunt returnate, sumele datorate vor fi rambursate printr-un card-cadou. 

-Nu suntem responsabili dacă un card-cadou este pierdut, furat, distrus sau utilizat fără permisiune și nu se va furniza nicio înlocuire în aceste circumstanțe.


Pretul afisat este final, fara alte accesorii si nu include taxele de transport.
Produsul se livreaza in cutie de bijuterie, cu sigiliu personalizat si holograma Swarovski cu numarul de contract de branding Tria Alfa.